IMPACT Fit Utrecht verbluft met 13 medailles tijdens ‘Submission Only – Let’s Roll’ Toernooi in Eindhoven

Afgelopen weekend was een groot succes voor de IMPACT Fit-sporters, aangezien onze groep van 10 enthousiaste deelnemers deelnam aan het BJJ- en Grappling-toernooi ‘Submission Only – Let’s Roll’ in Eindhoven. Het evenement werd gekenmerkt door uitzonderlijke prestaties en opmerkelijke resultaten. De deelnemers, met slechts 6 tot 12 maanden ervaring in BJJ en Grappling, wisten maar liefst 13 medailles in de wacht te slepen.

Deze opmerkelijke prestatie is niet alleen een bewijs van hun individuele vaardigheden, maar ook van het harde werk, de toewijding en de uitstekende trainingen die in onze sportschool plaatsvinden. IMPACT Fit is trots op het succes van haar leden en feliciteert hen met deze geweldige prestatie.

Gevestigd in Utrecht, staat IMPACT Fit bekend om het leveren van hoogwaardige trainingservaringen en het bieden van ondersteuning aan atleten op elk niveau. Onze leden streven naar uitmuntendheid en behalen opmerkelijke resultaten, wat bijdraagt aan een groeiende en trotse sportgemeenschap. We kijken ernaar uit om deze successen verder uit te bouwen en meer geweldige prestaties te vieren.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *