PERSONAL TRAINING

Personal Training bij IMPACT Fit: Jouw Reis, Jouw Succes, Jouw Stijl

Bij IMPACT Fit in Utrecht bieden we Personal Training (PT) aan – een unieke kans om jouw fitnessreis op jouw voorwaarden te starten. PT is er voor iedereen die snel en doelgericht wil groeien, of voor degenen die de persoonlijke aandacht willen om hun fitnessdoelen te bereiken.

Personal Training: Jouw Reis, Jouw Succes

Personal Training is precies wat het zegt – persoonlijk en afgestemd op jouw behoeften. Het is de snelste en meest effectieve manier om jouw doelen te bereiken, of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of je algehele fitheid wilt verbeteren. Met onze PT-sessies ben jij de focus, en jouw succes is onze missie.

Individuele Aandacht, Gepersonaliseerde Doelen
Eén-op-één aandacht betekent dat je jouw fitnessdoelen kunt bespreken en met je trainer kunt werken aan een plan om ze te bereiken. Het betekent dat elke training specifiek voor jou wordt ontworpen, zodat je het maximale uit elke sessie haalt. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde atleet, PT kan jou helpen om sneller en effectiever vooruitgang te boeken.

Klein Groepje, Grote Resultaten

woman in white shirt wearing black and yellow helmet

Als je de motivatie van een groepsomgeving waardeert, bieden we ook kleine groepssessies aan. Train met gelijkgestemden en haal inspiratie uit elkaar terwijl je je doelen nastreeft. De kracht van PT in een groepscontext is dat je nog steeds die persoonlijke aandacht krijgt, terwijl je geniet van de dynamiek van een team.

PT bij IMPACT Fit: Jouw Succesverhaal Begint Hier

Ben je klaar om jouw fitnessdoelen serieus te nemen en snelle vooruitgang te boeken? Stap in de wereld van Personal Training bij IMPACT Fit en ontdek hoe onze deskundige trainers je kunnen helpen om het beste uit jezelf te halen. Of je nu individuele aandacht wilt of de voordelen van een kleine groepstraining zoekt, PT bij IMPACT Fit biedt het allemaal.

Word Lid van de PT Beweging

Word onderdeel van de PT-beweging bij IMPACT Fit, waar jouw succesverhaal begint. Meld je aan voor een gratis PT-consult om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen om je fitnessdoelen te bereiken.

IMPACT Fit – Waar Jouw Reis, Jouw Succes en Jouw Stijl Samenkomen in Utrecht

PERSONAL TRAINING

Eén op één begeleiding bij het werken aan jouw fysieke en mentale doelen. We stellen samen een persoonlijk  realistisch stappenplan op. Het is nu een kwestie van doen! Intensieve persoonlijke begeleiding.

DUO TRAINING

Tijdens duo trainingen wordt er gewerkt met twee deelnemers. Het werkt motiverend om samen aan je doelen te werken. Dat stukje beleving en plezier kan voor jou het verschil maken om makkelijker je doelen te behalen

SMALL GROUP TRAINING

De small group trainingen zijn voor maximaal vier personen. Door te werken in kleine groepen is er veel beleving tijdens de training en worden deelnemers gemotiveerd het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Deze sessies zijn geschikt voor iedereen die wil werken aan kracht, conditie en bokstechnieken

BEDRIJFSTRAINING

Voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid van hun werknemers en daarmee de productiviteit en sfeer op de werkvloer.
 
– Max. 14 werknemers
– Bij IMPACT fit of in-company
– Voorkomen of herstellen van burn-out klachten
– Verbeteren van lichaamshouding
– Teambuilding
 
Kortom, ervoor zorgen dat werknemers zowel mentaal als fysiek gezond zijn

AGRESSIE BEHEERSING WORK-SHOP

Neem contact met ons op voor meer informatie